Algemeen

Helaas mochten we afgelopen jaar nog niet samenkomen op de Marnewaard. Er zal ook dit najaar geen normale koempoelan zijn in Veendam. Voor alle pivo’s is er een online meeting op zaterdag 9 oktober 2021. We beginnen om 20:00 met algemene mededelingen en sluiten af met een virtuele borrel. Voor de online meeting hebben jullie via de mail of in Facebook groep een link ontvangen.

Bij zijn, is meemaken!

Niks ontvangen, of op zoek naar de link? Neem dan contact met ons op via secretariaat.pivostaf@noordelijkpinksterkamp.nl of via de Facebook groep ‘NPK – Pivo’s’.

Foto’s

NPK Uitzendbureau

De pivo’s zijn de jongeren van 18 jaar en ouder. Zij hebben tijdens het NPK een dienende functie, wat inhoudt dat zij de NPK organisatie ondersteunen op vele manieren, soms op de voorgrond, maar veelal achter de schermen.

Pivo’s van eenzelfde groep worden veelal stam genoemd. Tijdens het NPK onderscheiden we verschillende soorten stammen: dienstenstammen, ondersteunende stammen en vrij inzetbare stammen.

Dienstenstammen hebben tijdens het hele NPK een vaste taak en zijn daar zelf volledig verantwoordelijk voor.

Ondersteunende stammen hebben als doel een stafonderdeel een dienstenstam te versterken en aan te vullen.

De vrij inzetbare stammen zijn alle overige groepen. Zij worden tijdens het NPK op vele verschillende taken ingezet.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Tijdens het NPK zijn er allerlei taken die uitgevoerd moeten worden, maar waarbij extra menskracht noodzakelijk is. In dat geval kunnen de kampstaven en dienstenstammen een beroep doen op het NPK Uitzendbureau, kortweg NU. Zij zorgen ervoor, dat alle taken zo optimaal mogelijk verdeeld worden onder de beschikbare stammen. Bij deze taken worden de stammen ingezet, die qua kwaliteiten en voorkeuren het best bij deze opdracht past.

Inschrijven NPK

Schrijf je in!