Algemeen

Facebook

Helaas mogen we dit jaar nog niet samenkomen op de Marnewaard en daarom organiseren ook wij voor alle stammen en roverscouts een alternatief Pinksterkamp. Op de vrijdagavond van het Pinksterweekend presenteren we aan de deelnemende groepen de P.O.E.S. games (Pivo’s Online Entertainment Spel). Deze kunnen jullie uitvoeren in kleine clubjes (afhankelijk van de corona maatregelen rond Pinksteren) en terugsturen naar ons. Voor de zondagavond zetten wij weer een grootse live K.A.T. quiz (Kennis en Absurditeiten Test) voor jullie klaar, met uiteraard ook de uitslag van de P.O.E.S. games. 

Het programma ziet er dus als volgt uit:

Vrijdag 18:00 – zondag 16:00:  P.O.E.S. games

Zondag 20:30 – 22:30:  K.A.T. quiz

Niet aangemeld, maar wil je toch meedoen? Dat kan! Mochten jullie problemen ondervinden met het aanmelden, neem dan contact met ons op via secretariaat.pivostaf@noordelijkpinksterkamp.nl of via de Facebook groep ‘NPK – Pivo’s’. 

Een alternatief Pinksterkamp in pivo-stijl, uiteraard met P.O.E.S. games en K.A.T. quiz!

 

Foto's

Introductie

NPK Uitzendbureau

De pivo’s zijn de jongeren van 18 jaar en ouder. Zij hebben tijdens het NPK een dienende functie, wat inhoudt dat zij de NPK organisatie ondersteunen op vele manieren, soms op de voorgrond, maar veelal achter de schermen.

Pivo’s van eenzelfde groep worden veelal stam genoemd. Tijdens het NPK onderscheiden we verschillende soorten stammen: dienstenstammen, ondersteunende stammen en vrij inzetbare stammen.

Dienstenstammen hebben tijdens het hele NPK een vaste taak en zijn daar zelf volledig verantwoordelijk voor.

Ondersteunende stammen hebben als doel een stafonderdeel een dienstenstam te versterken en aan te vullen.

De vrij inzetbare stammen zijn alle overige groepen. Zij worden tijdens het NPK op vele verschillende taken ingezet.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Tijdens het NPK zijn er allerlei taken die uitgevoerd moeten worden, maar waarbij extra menskracht noodzakelijk is. In dat geval kunnen de kampstaven en dienstenstammen een beroep doen op het NPK Uitzendbureau, kortweg NU. Zij zorgen ervoor, dat alle taken zo optimaal mogelijk verdeeld worden onder de beschikbare stammen. Bij deze taken worden de stammen ingezet, die qua kwaliteiten en voorkeuren het best bij deze opdracht past.

Nieuws/agenda

Stafleden

Inschrijven

Downloads