Centrale keuken

De Thriantastam uit Assen kookt jaarlijks de maaltijden in de centrale keuken. Zij koken voor de Bevers, Welpen, Stammen, Staven en Bronbeek.
Wil je meer weten over: de Centrale KeukenWarme MaaltijdBroodSoep of Diëten en allergieen op het NPK?
Klik dan op één van de de onderwerpen.

Broodmaaltijd
De groepen die op vrijdag komen, kunnen ’s avonds brood voor zaterdag ophalen. Van vrijdag tot en met zondag kan iedere avond vers brood worden opgehaald door de Bevers, Welpen, Stammen, Staven en Bronbeek. Hierbij wordt ook melk aangeboden. De Stammen, Staven en Bronbeek krijgen ook kaas en vleeswaren verstrekt.


Soep
Op zaterdag en zondag verzorgt de Thriantastam soep bij de lunch voor de Bevers, Stammen, Staven en Bronbeek.

Warme Maaltijd
De Thriantastam verzorgt vijf warme maaltijden op het NPK. Dat begint al op donderdagavond; stamppot voor diensten en staven. Vrijdag staat de Chili con Carne op het menu en zaterdag aardappels, sperziebonen en een hamburger. Op zondag nasi met kroepoek en pindasaus en maandag serveren ze aardappels, rode bieten en een gehaktbal.

Niet alle maaltijden worden geserveerd voor alle speltakken. Kijk op het ophaalschema welke maaltijden jullie kunnen afhalen en hoe laat. De exacte afhaaltijden per subkamp /onderdeel staan op npk.thriantastam.nl en in de app.

Voor het ophalen van het eten zorg je zelf voor voldoende eigen warmhoudpannen. De maaltijden kunnen niet worden verstrekt wanneer geen gebruik gemaakt wordt van warmhoudpannen of wanneer deze niet schoon zijn.

Wijzigingen in het aantal eters kan alleen vooraf en in overleg met de administratie/penningmeester doorgevoerd worden. Bevers en welpen krijgen alleen eten mee wanneer zij samen met een leiding komen.

Maak het jezelf gemakkelijk en kom op tijd. En voor stammen: kom als complete groep.