De @-stam

Tijdens het kamp beheert de @-Stam de website van het NPK. Ze maken dagelijks foto’s van de verschillende activiteiten en zetten deze direct op de website. Zo kunnen ouders, familieleden, vrienden en bekenden direct zien hoe leuk het is op het NPK. Naast foto’s maakt de @-Stam ook filmpjes. Hiervan wordt een leuke film gemaakt die na het kamp op de website wordt gezet. Zo kun je thuis nog eens nagenieten van het NPK.

De Pinksterblom

Dat is de naam van de kampkrant die wordt gemaakt door de Stanleystam uit Groningen. Elke dag verschijnt er een uitgave. De redactie gaat zelf op pad voor het laatste nieuws, maar is ook afhankelijk van ingezonden kopij door de deelnemers van het kamp. Alle leuke, trieste en interessante wetenswaardigheden zijn welkom bij de perstent. Kopij voor de eerste krant kan worden gestuurd naar: bestuur@stanleystam.nl.

De fotostam(gasten)

Selfie’s, vlogs, drone’s, You name it, Maar hoe leg je je leukste NPK herinneringen vast? Gewoon simpel… Met een foto natuurlijk! En daarvoor is de fotostam! Zij komen bij je langs om de groepsfoto te maken, en staan langs de kant voor de actiefoto’s bij alle geweldige activiteiten die het NPK te bieden heeft. Het is zelfs zó gek dat op de maandag de fotostam zelfs een minute-service heeft! De foto wordt voor je gemaakt, en binnen enkele minuten is hij al klaar!!! Hoe tof is dat?
Dus heb je een beetje vrije tijd? kom dan langs op het middenterein, en kijk op de borden of jouw hoofd er ook op staat en bestel je foto!

Groetjes,
De fotostam!

info@npkfotostam.nl

Npk infocentrum

Het Infocentrum is te vinden op het middenterrein. We zijn herkenbaar aan de grote gele banner en het prachtige infobord.

Je kunt bij ons terecht met allerlei vragen:

  • Je zoekt iemand van een groep, maar je weet niet waar op het NPK die groep staat?
  • Ben je iets kwijt geraakt?
  • Heb je misschien iets gevonden en wil je dat het terugkomt bij de eigenaar?
  • Wil je weten hoe laat de bus gaat?
  • Zoek je informatie over het programma van een speltak?
  • Zoek je de Scoutshop?
  • Wil je weten wat het weer gaat doen?
  • Of heb je andere prangende (scouting)vragen?

Loop dan gerust bij ons langs. We worden graag gestoord!

Bekijk hier de lijst met voorwerpen die het vorige NPK zijn gevonden. Gevonden voorwerpen worden maximaal 1 jaar bewaard.