Thema

Facebook

Wereldwonderen in de war!

In alle landen worden de inwoners geschrokken wakker. Er is iets raars gebeurd vannacht!!!
 In Frankrijk schrikken ze zich een hoedje, de Eiffeltoren is weg. Maar ook in Afrika is iets raars aan de hand, er lopen ineens pinguins tussen de giraffen en olifanten, in Egypte zijn de pyramides verdwenen, maar gelukkig laten ze in IJsland al snel weten dat ze daar weer zijn opgedoken. Dat alles is nog niets met wat er op de Chinese muur wordt ontdekt, de Australische kangoeroes huppen daar ineens rond. Verder worden er nog een aantal vermissingen gemeld, zo is het Kremlin in Rusland verdwenen, de Ardennen in Belgie, de stieren uit Spanje en de Himalaya uit Azië. Het lijkt wel of alle landen in de war zijn, of is er meer aan de hand…… 

Alle staatshoofden maken snel een afspraak om samen te komen en nemen elk hun beste, slimste en meest geleerde mensen mee. Ze spreken met elkaar af bij het hoofdkwartier van Interpol gevestigd in de Marnewaard. Over één ding zijn ze zeker, we moeten er voor zorgen dat alle beesten, gebouwen en andere dingen weer snel terug gaan naar hun eigen land. Maar eerst moeten ze ontdekken hoe het komt dat er dingen verdwenen of verwisseld zijn. Is dit het werk van één van de geleerden? De staatshoofden en geleerden gaan op onderzoek uit, zowel de landen (subkampen) als de mensen worden goed geïnspecteerd. Misschien zit hier wel een gemeen staatshoofd achter, of gedraagd de bioloog zich niet wat vreemd en die gekke professor doet ook steeds gekker…. Het pinksterweekend belooft een spannend weekend te worden. 

Foto's

Bezoektijden

Maandag tussen 13:00u – 17:00u is er de mogelijkheid om NPK te bezoeken. Zie ook de algemene informatie over de bezoekersdag.

Om 15:00u is de centrale afsluiting van het welpenkamp, waar alle bezoekers van harte welkom zijn als toeschouwer.