Thema

Facebook

Bovenop de vele arbeid die de pivo’s tijdens het kamp verrichten, zetten we ons ook in om elk jaar een unieke sfeer te creëren met een eigen thema. Elk jaar tijdens de najaarskoempoelan presenteren stammen of de pivostaf een aantal themavoorstellen. Na een kiesronde wordt het thema bepaald voor het komende NPK.

Tijdens de najaarskoempoelan is na een spannende stemronde het thema voor het komende NPK vastgesteld op:

Middeleeuws Kloosterleven, waarschijnlijk wel in pivo-stijl!

 

Foto's

Introductie

NPK Uitzendbureau

De pivo’s zijn de jongeren van 18 jaar en ouder. Zij hebben tijdens het NPK een dienende functie, wat inhoudt dat zij de NPK organisatie ondersteunen op vele manieren, soms op de voorgrond, maar veelal achter de schermen.

Pivo’s van eenzelfde groep worden veelal stam genoemd. Tijdens het NPK onderscheiden we verschillende soorten stammen: dienstenstammen, ondersteunende stammen en vrij inzetbare stammen.

Dienstenstammen hebben tijdens het hele NPK een vaste taak en zijn daar zelf volledig verantwoordelijk voor.

Ondersteunende stammen hebben als doel een stafonderdeel een dienstenstam te versterken en aan te vullen.

De vrij inzetbare stammen zijn alle overige groepen. Zij worden tijdens het NPK op vele verschillende taken ingezet.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Tijdens het NPK zijn er allerlei taken die uitgevoerd moeten worden, maar waarbij extra menskracht noodzakelijk is. In dat geval kunnen de kampstaven en dienstenstammen een beroep doen op het NPK Uitzendbureau, kortweg NU. Zij zorgen ervoor, dat alle taken zo optimaal mogelijk verdeeld worden onder de beschikbare stammen. Bij deze taken worden de stammen ingezet, die qua kwaliteiten en voorkeuren het best bij deze opdracht past.

Nieuws/agenda

Stafleden

Inschrijven

Downloads